Meer onlangse gebeurtenisse

Verlede naweek het ek na die Emirates Stadium toe gegaan – dit tuis van Arsenal – om die wedstryd tussen Brazilië en Skotland te kyk. Ek het met ‘n paar vriende uit Skotland gegaan en want dit was net ‘n vriendelike wedstryd was die atmosfeer baie cool en ons almal het lekker gepaartie, ek ‘n bietjie te veel ek moet sê! Natuurlik was Brasilië veel beter as Skotland en het gewen maar ek het baie geniet om Skotland te sien speel.

Vandag het na die British Museum toe gegaan om die goed uit die tydperk van die Assyrise Ryk te sien. Ek weet nie seker hoekom ek wou dit sien nie maar dis baie interessant en ek kan net sê dat dit nuttig is dat ons Britte al hierdie goed gesteel het sodat ek alles in my tuis stad kan sien! Okei, dis ‘n bietjie flippant maar jy weet wat ek bedoel.

Vrydagaand het ek met vriende kroeg toe gegaan en ons het oor tale gepraat. Een van hulle kom uit Trinidad en sy praat Spaans en wil dit aan haar dogtertjie leer. Toe ek sê leer ek nou Spaans het hulle twee onmiddellik vir my gelag en sê dat ek altyd besig om ‘n nuwe, verskillende taal te probeer leer! Ja, dit is waar so kan ek nie kla nie. Dis precis die tipe ding wat ek begin doen, gewoonlik sonder om dit te voltooi. Ek onthou ek het dit op veel kere gesê. So ja, leer ek nou weer ‘n bietjie Spaans sodat een dag sal ek Spanje toe gaan en sal mense kan vra of hulle Engels praat!

Brasilië speel teen Skotland

Brasilië speel teen Skotland

Neymar kry 'n doel vir Brasilië

Neymar kry 'n doel vir Brasilië

'n Beeld uit die tydperk van die Assyriese Ryk

'n Beeld uit die tydperk van die Assyriese Ryk

One thought on “Meer onlangse gebeurtenisse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam