Fotografie en protes in ‘n deel van Londen wat ek selde besoek

Gister het ek na die Victoria and Albert Museum toe gegaan om Figures & Fictions: Contemporary South African Photography te sien, wat ‘n nuwe tentoonstelling van moderne Suid-Afrikaanse fotografie is. Dit was okei, nie sleg nie, en daar was ‘n paar fotograafs en foto’s waarvan ek baie gehou het maar ek moet sê dat I don’t really get photography dus was ek eintlik ‘n bietjie teleurgestel maar miskien is die boek beter. Daar was nie genoeg foto’s nie so het dit gesukkel om ‘n indruk te wek. As ek foto’s neem, beoog en skiet ek en daar’s geen kundigheid of sofistikasie in my metod nie. Daar’s ‘n resensie in The Guardian en miskien sal julle meer daarvan hou as ek.

Op pad museum toe het ek ‘n Boris Bike fiets gery wat baie lekker was want die son skyn en die weer was baie mooi. Belgravia en Chelsea is dele van Londen wat ek ken goed nie. Dis nie my Londen nie en ek besoek selde. My oom het ‘n huis in daai area en as sy familie in Londen is gaan ek hulle sien maar dis slegs een keer elke jaar. Die huise en strate in baie mooi en ook baie goedkoop, wat een rede is hoekom ek selde besoek. Daai area is vol ambassades en hoë kommissies (as jy land ‘n lid van die Statebond is, het jy hoë kommissies en nie ambassades in die land van ander lede nie) en buite die Siriese en Libiese ambassades was daar veel protesteerders met hulle vlae en plakkate en polisie, dit was baie orderlik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam