En nou here en dames, dis 2011!

Môre gaan ons terug na werk toe na die vakansie en ons almal weet hoe min ons wil gaan. Soos elke jaar, gaan ek geen groot voornemens maak nie want ek weet ek is te lui om hulle te voltooi, maar ek hoop ek wil ‘n paar dinge in verskillende manier doen. Ek wil realisties wees. Ek dink dat as ek uitwerk wat ek kan bereik, sal ek dan meer suskesvol wees. ‘n Paar gedagtes is:

  • Ek sal my ouers en broers en hulle kinders meer besoek of skakel
  • Ek sal my vriende meer sien
  • Ek sal meer hard werk in die kantoor doen en nie speel altyd op my iPhone nie
  • Ek sal op ‘n gereëlde basis my rekenkunde studies doen en nie vermy om dit te doen nie; ek wil weet dat ek in my eksamens gaan slaag
  • Ek sal nie so veel goede koop nie wat ek nie nodig het nie.
  • Ek sal meer Afrikaans praat en skryf ne so moet meer Afrikaanse tjommies vind
  • Ek sal ‘n bietjie Spaans leer. Ek dink die regte weg is om ‘n bietjie elke dag of elke ander dag te leer, miskien net 10-15 minute elke keer. Hierdie weg is beter as om net ‘n paar ure elke paar weke te doen
  • Ek sal nie ‘n sinikus word nie. Hulle verveel my en hulle gedagtes en klagtes interesseer niemand

Soos jy sien, lyk my mikpunte bereikbaar of seker nie so onrealisties soos die tipiese beslissigs wat mense gewoonlik in elke nuwe jaar maak nie. Maar as jy wil slaag, moet jy ‘n plan maak en volg dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam