Winchester

Dinsdag het ek en my vrou Winchester toe per trein gery om my ma te besoek. My broer en sy kinders bly ook daar maar hulle is tans weg so het ons hulle nie gesien nie. As jy weet nie, was Winchester die oud hoofstad van Engeland in die tydperk van Alfred de Grote in die negende eeu en dis ‘n baie mooi historiese dorpie. Dis ook bekende vir sy ou katedraal, wat nie ver van my ma se huis af is, en die private skool.

As ek Londen verlaat, vergeet ek altyd hoe anders dorpies en stede buite as Londen is. Hulle lyk baie klein en stil en ek begin waardeer hoekom mense van hierdie plekke hou en vir my ma en broer is dit baie lekker. Ek geniet nou om te gaan besoek maar dit voel nou vreemd om na ‘n dorpie toe te gaan wat net een Starbucks of net ‘n klein HMV het. Dis beslis ‘n verskillende lewe maar ek dink dat weens ek vir ‘n bietjie naby Winchester en toe in noord Skotland grootgeword het, is ek nou gelukkiger om in ‘n groot stad te bly.

Ongelukkig het ek vergeet om my kamera saam te bring so moet jy op Google kyk om te sien hoe mooi die dorpie is; ek gaan nie ander mense se foto’s gebruik en eis dat ek hulle afgeneem het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam