Die dag na Kersfees

As jy geen kinders het nie of nie by jou ouers of gesin gaan kuier het nie, is Tweede Kersdag dalk een van die meeste vervelige dae van die jaar. Jy het tuis vir een hele dag gebly en wil nou uit gaan maar gewoonlik is orals te besig of te stil (ja, dit maak sin) en jy wil nie na die verkope toe gaan nie want jy besef dit sal ‘n lewende hel wees. Wat gaan ‘n mens doen?

Gelukkig het ek kaartjies vir die Saracens teen Wasps wedstyd by Wembley gekry so het Willem en ek gaan kyk. Ongelukkig vind daar plaas vandag ‘n moltrein staak dus was dit ‘n ware gesukkel om daarnatoe te gaan. Dis bus het baie stadig gekruip, dié moltreinlyne wat loop was baie onbetroubaar en toe ek daarby gekom het wat dit ysig en ons moes in die buitelug vir amper twee ure sit. Ek kan bevestig dat ons oor die weer gekla-kla het! Die kos was baie duur en nie so smaaklik nie (geen verrassing) en na twee biers was ons te koud om nog een ander te drink.

Op die ander kant, was dit baie pret. Ek dink dit was die vierde keer dat ek Saracens by Wembley sien speel het en daar was 38,000 ander ondersteuners van beide spanne. Die atmosfeer was nie verbasend nie maar almal het geblyk die dag te geniet en dit was baie vriendelik, soos alle rugby wedstryds. Die rugby was ook nie die beste nie en altwee spanne het veel foute gemaak wat hulle gewoonlik nie sou maak nie maar ek dink die weer het ‘n groot verskil gemaak. Miskien ook het gister ‘n paar spelers ‘n bietjie te veel op hulle nuwe iPads gespeel, wat hulle gister as geskenke ontvang het, en so kon nie vandag konsentreer nie.

Gelukkig het Saracens 13-6 gewen so was ons bly toe ons verlaat het om huistoe in die koud te probeer gaan.

'n Kameel in 'n slee...

'n Kameel in 'n slee...

Miskien gebeur iets, ek week nie

Miskien gebeur iets, ek week nie

Ons is baie koud

Ons is baie koud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam