HIGCSE Afrikaans

Ek onthou nou wat ek wou skryf, ek wou oor die HIGCSE Afrikaans praat wat ek ‘n paar maande verlede bespreek het.

Verlede Saterdag, voor die rugby, het ek na die SOAS taal skool se open day gegaan want ek het in die korte Zoeloe klas belanggestel. Ongelukkig is daar nie genoeg mense vir hierdie termyn nie maar hulle sê hulle sal miskien in April voor die Wêreldbeker die klas loop sodat joernaliste ‘n bietjie van ‘n inheemse Afrika-taal kan leer. Ek het ook gehoop om die onderwyseres te ontmoet want sy gee onderwys in in Afrikaans en Zoeloe maar sy was baie besig so het ek my selfoon nommer gegee.

Maandag het ek haar gebel en ons het ‘n bietjie gepraat, in die besonder oor Afrikaanse klasse en toe het ek ‘n e-pos aan haar gestuur. Sy het terug geskryf om te sê dat behalwe ‘n paar baie foute was my Afrikaans baie goed, dat ek werklik geen probleem sal hê om die Cambridge eksamen te skryf nie en ook dat ek nie by haar groepklasse sal baat nie. Dit lyk dan asof ek ‘n klompie private klasse moet neem. Ek is die foendi!

Ek hoop nou om die Afrikaans HIGCSE Cambridge eskamen te skryf en ek glo dit sal nie te groot ‘n probleem wees nie. Ek moet die besonderehede uitwerk maar hopelik kan ek dit en CIMA skryf.

As jy belangstel, is vol besonderhede beskikbaar hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam