Interster – soos gesien op televisie

Interster

Interster

Onthou jy Interster? Natuurlik ken ek dit nie want ek is nie-suid-Afrikaner en het ook oor die wêreld grootgeword dus is my kennis van ou Britse TV ook nie goed nie.

Sondag het ek weer met Eben en Natalie in Vancouver-eiland geskype. Eben hou baie van Interster en Fritz Deelman boeke so ek ken hulle deur Eben. Hy het my aan herdie blog verwys. Dit lyk dat daar klompie nie-Suid-Afrikaners is, wat baie opgewonde daaroor is en wat nie Afrikaans ken nie.

‘n Vriend in Johannesburg het nou die DVDs vir my gekoop en ek het begin kyk. Ek onthou nie as ek ooit Thunderbirds gesien het nie, maar ek seker Interster geniet kyk. Ongelukkig is daar geen onderskrifte nie so dis vir nou ‘n bietjie moeilik om alles te volg en te verstaan maar dis goed om die taal te hoor praat en ook om ‘n bietjie oor 1980s Suid-Afrikaanse televisie en kultuur te leer ken. Die Afrikaanse ou by die werk is te jong om dit goed to onthou maar hy wil kyk so hy kan alles vir my verduidelik.

2 thoughts on “Interster – soos gesien op televisie

  1. Johan

    Ek ondou Interster, was die coolste program gewees toe ek n laaitie op skool was. Waar het jy dit gekoop in Sa, ek wil vir my ook die DVD’s kry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam