Vakansie

Ek het uiteindelik ‘n kort vakansie gereël want ek besef ek reis nie genoeg nie. Daar’s soveel populêre lande wat ek nooit besoek het nie wat vreemd is want as kind het ons dikwels oorsee gebly nie. Maar ek het vliegkaartjies gekoop om na Rome te vlieg. Almal sê dit is een van die mooiste stede ter wêreld en ek gaan nie net Italië toe nie maar ook na die Vatikaanstad toe, so dis twee nuwe lande. Ongelukkig lyk dit net ‘n bietjie te moeilik om ook na San Marino toe te gaan so miskein op ‘n ander keer. Dis lekker om iets te hê om daarna uit te sien veral weens hierdie afskuwelike weer. Jy moet glo dat een dag die somer sal aankom.

2 thoughts on “Vakansie

  1. Matt

    Ek het ook Rome na gegaan. dit was baie pret. Jy sal hê ‘n goeie tyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam