Een week voor eksamens

Dis nou net een week voor ek skryf my eerste eksamen en hierdie keer moet ek drie skryf. Dit voel asof al wat doen, is studeer elke aand en naweek. Ek gaan mos baie bly wees wanneer alles verby is. Ek vat hierdie week as verlof sodat ek die hele tyd kan leer. Die skool is vol ander leerlinge wat in dieselfde situasie is. Ons almal wonder hoe ons die sillabus kan leer en die ding is, is ek baie gemotiveerd so het ek veel studie gedoen maar ek voel dis nie genoeg nie.

In nuus wat ‘n bietjie verwant aan Afrikaans is, weet ek waaroor ek gaan skryf in my Afrikaanse kortverhaal. Ek het nou die idee en die titel so al wat ek moet doen, is skryf. Jy gaan dalk vir ‘n lang tyd daarvoor moet wag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam