Kaartjies vir die Olimpiese Spele

‘n Paar weke gelede het ek aansoek vir kaartjies vir die Olimpiese Spele gedoen en het vanoggend het ek uitgevind watter kaartjies het gekry het.

Ek wil BMX, tafeltennis, voetbal en hokkie sien maar het slegs kaartjies vir vroue voetbal (een wedstryd by Wembley) en manne en vroue hokkie (twee wedstryds op elke kaartjie by die Olimpiese dorpie) wat, na my mening, baie cool is. In die komende weke en maande sal meer kaartjies op verkoop word so sal ek meer probeer kry.

Veel mense het niks of baie min gekry want hulle het ‘n lotery gebruik om te kies wie gaan kaartjies kry. Ek verstaan hoekom mense teleurgestel is want hulle was unsuksesvol maar op die ander kant wil soveel mense nou daaroor kla en kerm. Dit raak nie saak nie, ek is baie opgewonde.

2 thoughts on “Kaartjies vir die Olimpiese Spele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam