Meer rugby en vakansie planne

Ek het ‘n vriend wat geen belang in sport stel nie maar elke twee jare word hy geïnteresserd in die voetbal Wêreldbeker of Europeese Kampioenskap en lees die koerante en leer al die feite en daarna vergeët hy alles tot die volgende keer. Wel, het ek nou dié ou oor die rugby geword!

Gisteraand het die rugby in die kroeg in Muswell Hill gaan kyk en het dit baie geniet. Gelukkig weet my vriende veel meer as ek so ek kan nou al die feite wat ek uit die koerante gelees het, met hulle verdeel en klink soos ek eintlik oor rugby weet. Ek het vroeë geskryf ek hoop dat die Bokke die beker sal gaan wen nadat hulle ons gedonner het maar nou ek glo ons kan slaag so ek moet my opinie verander. Die enigste probleem nou is dat om Saterdag ek Aardvark toe gaan om Beeskraal te sien en so sal die finaal in die kroeg moet kyk – moontlik die enigste Engelsman onder al die Bokke mense.

My vrou en ek het ‘n vakansie in New York in November gekoop. Ons wil net die tipiese toeriste aantreklikhede ervaar – Taco Bell, Central Park, Ellis Island, Statute of Liberty, al die plekke uit rolprente ens. Niks kultureel nie. Dis nie ons nie. Ons wil soos opgewonde besoekers oor die stad dwaal en foto’s neem. Ek wil ook uitvind wat nog oor die Nederlandse koloniale tydperk bestaan en as iemand weet dan laat my weet. Ek weet daar’s die graf van Peiter Stuijversant maar wil iets meer vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam