Nuwe Afrikaanse projek

Dit lyk ek gaan ‘n nuwe Afrikaanse projek hê as alles reg uitwerk. Ek moet die besonderhede uitsoort voor ek iets vertel, maar dit lyk interessant en sal hopelik ook my Afrikaans verbeter.

Terwyl julle wag, lees my twee nuwe artikels op Wikipedia oor die Akhdam en Inverness Calendonian Thistle FC, my Skotse voetbal klub. Ek sê voetbal in plek van sokker want dis die woord wat ons in Engels gebruik, anders herinner dit my aan private skool onderwysers wat voetbal as sokker en rugby as voetbal noem. Soos gewoonlik, is hulle nie aan Afrikaans en Suid-Afrika verwant nie want ek verkies om oor onderwerpe te skryf waarin ek belangstel, wat hopelik ander mense gaan interesseer. Dankie aan die oke wat ‘n paar klein verbeterings gemaak het; dis snaaks hoe wanneer ek die verbeterings lees, dink ek amper altyd hoekom het ek daardie tipe foute gemaak?

2 thoughts on “Nuwe Afrikaanse projek

  1. matt

    Howzit Alex? Ek bly in Los Angeles en ook leer myself Afrikaans. Ek lees elke post op jou blog. Die projek klank interesante, ek kan nie wag nie.

  2. Alexander Post author

    Matt, baie dankie vir jou kommentaar en dat jy my blog lees. Dis altyd baie goed om van ander leerders af te hoor en ek sal vandag ‘n e-pos aan jou stuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam