Bands om te gaan kyk – deel een

Een van die veel goeie dinge oor Londen is die feit dat jy soveel bands kan gaan sien. Dis ‘n groot stad so kom al die groot bands van oorsee hierso wanneer hulle op toer is. Maar daar’s ook veel klein bands in Londen om te gaan kyk oor wie ek wil skryf. Jy kan elke aand na kroeë en klein venues gaan om bands te sien. Voorheen was dit “three bands for a fiver” maar nou betaal jy ‘n hele £8 – ek blameer prys inflasie! Ek joke. Dis baie pret en soms vind jy iets nuuts wat jy nie verwag het om te hoor nie en hulle word jou nuwe gunstelinge band en dan begin jy die band lede opmerk in dieselfde kroeë wat jy besoek wanneer jy kan kroeg toe.

So, The Grit is een van die bands in Londen wat ek so veel soos moontlik probeer sien. Hulle speel punk rockabilly ska, miskien ook ‘n biejtie psychobilly, maar ek dink hulle is anders as die ander bands in hierdie scene. Ek dink hulle lirieke is baie meer slim en hulle musikale invloede is meer verskeie. Die twee kitaar spelers is Geordies (uit Newcastle) wat aan hulle musiek verskillende perspektiewe bring, dink ek. Ook het hulle ‘n upright double bass speler wat baie cool is. Laat my weet wat jy dink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam