In die biblioteek

Ek sit nou in my plaaslike biblioteek in Palmers Green en probeer om vir my komende eksamens te studeer. Dis snaaks want ek het net verlede naweek ‘n lid van die biblioteek geword en het vergeet hoe nuttig dit kan wees. Op skool, universiteit en werk kon ek na die biblioteek toe gaan om te leer en om werk te vermy. Nou is dit ‘n lekker plek om in stilte te werk want ek vind dit te moeilik om tuis te studeer, daar’s te veel ander en meer interessante dinge te doen. Hier is daar ander leerlinge van rekeningkunde dus voel ek nie dat die enigste ou is wat op sy naweek moet studeer nie. Ook het ek ‘n bietjie soektog gedoen en ek is nou bly om vir julle te sê dat in hierdie biblioteek daar een boek oor die aanleer van Afrikaans is.

Op die ander kant, is die nuwe probleem nou my iPhone 4 waarop ek nou die hele tyd speel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam