Gunstelinge Afrikaanse musikant

Hier’s die video van my gunstelinge Afrikaanse taal musikant, die briljante Terror MC. Ek besef dat die tipe Afrikaanse musiek waarvan ek hou, is die tipe musiek in Engels waarna ek luister (rock en metaal) of wat ek gewoond is om op die radio of TV te hoor (rap en hip hop). Dis nie beskaafde Afrikaans nie, maar na my mening wys dit dat Afrikaans die taal van miljoene Suid-Afrikaners is, nie net vir sekere geemskappe nie. Ek sal nooit die boeremusiek scene verstaan nie.

4 thoughts on “Gunstelinge Afrikaanse musikant

  1. christine

    As jy nie die boeremusiek scene kan verstaan nie, kan jy daarvan vergeet om ooit as Immergroen se sokkie-koning gekroon te word!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam