Ek slaag in een eksamen en verwag in die toekoms om in anders te sukkel

Dit was geen verrassing dat ek ‘n paar weke gelede my CIMA eksamen gedop het nie; ek moet erken dat ek baie min oor bestuursrekeningkundige ken so gister het ek dit weer geskryf. Jy skryf hierdie eksamens op die rekenaar dus vind jy dadelik uit as jy geslaag of gedop het. Jy moet 50 persent of meer kry en op hierdie keer was ek nie die ou wat gedop het nie. Ek het 50 persent gekry. Ja, ek sal in die komende modules sukkel. Sal ek my droom kan volg om ‘n rekenmeester te word…

2 thoughts on “Ek slaag in een eksamen en verwag in die toekoms om in anders te sukkel

  1. Rustig

    Alexander: As ek so na die huidige ekonomie kyk en die twak wat bankiers en rekenmeesters veroorsaak het, twyfel ek of hulle skoll voltooi het. So daar is hoop vir jou. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam