Ek blameer die weer en miskien ook ‘n paar ander dinge, ek weet nie

Ek weet nie hoekom nie maar tans is ek heeltemal gatvol en verveld. Niks interesseer my nie – veral werk, natuurlik! Ek dink een reed is dat ek nie vir ‘n paar dae Krav Maga gedoen het nie dus voel my liggam baie moeg en ek is baie prikkelbaar. Ek probeer ook om nie te veel geel uit te gee nie en sonder om so te doen, ek vra jou, wat ook kan ‘n mens doen?

Ek gaan vanaand twee ome uit Johannesburg sien want hulle besoek Londen vir ‘n paar dae, wat baie lekker sal wees. Ons het gehoop om na ‘n Chakalaka toe, ‘n Suid-Afrikaanse restaurant, te gaan maar ongelukkig is dit toe vir ‘n paar dae nadat daar ‘n brand gewees was.

So los ‘n kommentaar om my weer gelukkig te maak voel asseblief! Jy weet mos dat jy wil doen.

4 thoughts on “Ek blameer die weer en miskien ook ‘n paar ander dinge, ek weet nie

 1. Muriel (Wipneus)

  Ek het jou link gevolg deur Johan!

  Ek het nou lekker gelees en jou Afrikaans is uitstekend.
  Deesdae meng “ons” die Afrikaanse taal baie. Ek is self skuldig daaraan, as ek nie die Afrikaanse woord ken nie, gooi ek maklik ‘n engelse woord in!

  Ek hoop jy voel al beter!
  Ek is sleg om grappies te vertel, anders het ek vir jou ‘n grappie gelos! 🙂

 2. Alexander

  Muriel, baie dankie vir jou vriendelike kommentaar en dat jy my gedagtes gelees het. Dis altyd lekker om uit te vind dat mense hierdie lees en dan ook om hulle blogs te lees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam