Ek is nie baie slim met rekenaars nie!

Okei, baie baie dankie almal wat boodskappe gelaat het. Ek het nie besef nie dat ek die kommentare moet goedkeur dus weet ek nie dat daar ‘n klomp kommentare van soveel mense was nie. Ek weet baie min oor rekenaars en dis een reed hoekom ek getrou is – my vrou Kathryn is baie slimmer as ek met rekenaars! Ek waardeer baie julle terugvoer en dis goed om te leer dat soveel mense lees. Ek ken ‘n paar van julle maar ek ken nie Anonymous nie so laat my weet wat jou blog is sodat ek mag lees.

Gister het ek twee Afrikaanse joernaliste van Media24 ontmoet wat tans in Londen bly en werk so hopelik sal ek hulle weer ontmoet en bring hulle by die Afrikaanse Koffiekroeg se ontmoetings.

2 thoughts on “Ek is nie baie slim met rekenaars nie!

  1. Alexander

    Vonkeldoos, ek het ‘n epos aan jou gestuur. Laat my weet of jy dit ontvang het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam