Fokofpolisiekar – hemel in die platteland, hel in die voorstad land


Okei eers die hemel, gisteraand het ek Fokofpolisiekar met Christo en Stan gaan sien en ek moet sê ek was baie beïndruk. Hierdie keer het ek naby die voorkant met my kamerafoon gestaan en het nie veel gedrink nie. Almal was mal oor hulle en persoonlik dink ek dit was beter as Woensdagaand.

Toe volg die hel, Zulus op Leytonstone. Jeez man die plek is afskuwelik! Ek weet dat Leytonstone nie die pragtigste plek ter wêreld is nie, maar die kroeg is honderd persent slegter. Ek kan nie beskryf nie net hoe verskriklik dit is. Die Aardvark is mooi, vriendelik en net ‘n tipiese Englese kroeg in ‘n stille voorstad, hierdie is iets anders. Ek wil nooit retoer nie.

Meer foto’s is beskikbaar hier, onder is die mp4s.

Hemel Op Die Platteland

Vernietig Jouself

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam